Erste Private Banking számlacsomag

Kényelem és egyedi megoldások a pénzügyekben is

Private Banking számlacsomag

Számlavezetés forintban és devizában

 

MasterCard World Gold Betéti Bankkártya

A kiemelt figyelem, az exkluzivitás érzése olyan érték, mely ügyfelünkként mindenhova elkíséri Önt. Bankszámlájához Erste World Mastercard Gold dombornyomott betéti kártya kapcsolható, amely egy világszerte elfogadott, presztízs fizetőeszköz. Emelt szintű utas-, és balesetbiztosítási szolgáltatás is jár hozzá. Ezen túl, betéti kártyájával automatikusan az Erste World Club tagjává válik.

Platinum Hitelkártya

Az Erste Platinum Hitelkártya magas presztízsű fizetőeszköz, melyet Private Banking ügyfeleink számára kedvezményes áron biztosítunk. Exkluzív kiegészítő szolgáltatásaival világszerte kiemelt figyelemben részesülhet. Úgy alkottuk meg ezt a hitelkártyát, hogy tökéletesen alkalmazkodjon életstílusához és egyedi utazási igényeihez.

THM: 2021.01.01-2021.06.30 között újonnan igényelt Platinum hitelkártya főkártya esetén: 27,58-29,95%*.

Erste digitális szolgáltatások

A legmodernebb bankolási módszerekre is értékként tekintünk, ezért folyamatosan fejlesztjük internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkat (a továbbiakban: George Web és/vagy George App és/vagy MobilePay), melyekkel Ön a nap 24 órájában gördülékenyen intézheti pénzügyeit. George Weben a mindennapi tranzakciókon túl pénzügyeit és hitelkártyáját is menedzselheti. 

Kedvezményes, azonnali áras devizaváltás az internetbanki szolgáltatáson 

Az internetbanki szolgáltatáson egyszerűen, néhány kattintással kedvezményes, azonnali áras devizaváltásra van lehetősége saját számlái között.

Biztosítási szolgáltatások

Az Erste Biztosítóval, az Union Biztosítóval, és az Erste Alkusszal együttműködve biztosítási megoldásokat is kínálunk Önnek a kockázatok minimalizálása érdekében. 

*Erste World státusz esetén: 29,95%
Private Banking státusz esetén: 27,58%

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj és a kártya kibocsátási díj figyelembe vételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások további feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye valamint a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Feltételei tartalmazzák.