Erste Private Banking számlacsomag

Maximális kényelem a mindennapi pénzügyekben is

  • Forint-, és devizaszámlák
  • Betétikártya-szolgáltatás keretében kibocsátott, rugalmasan, számlák között állítható, presztízs betéti kártya
  • Innovatív digitális megoldások
  • Platinum Hitelkártya (THM: 27,1 vagy 31,5%*)

Az Erste Private Bankingnél célunk, hogy az eddig megszokott magas színvonalon, illetve az egyedi igényekhez rugalmasan igazodva szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Előnyök

Számlavezetés forintban és devizában

Annak érdekében, hogy Ön mindennapi pénzügyeit kényelmesen és gyorsan intézhesse, számlavezetést biztosítunk forintban és devizában, akár több számlán is, az Ön igényei szerint. A számlacsomag részeként Euróban, Amerikai Dollárban, Angol Fontban, Svájci Frankban, Kanadai Dollárban nyújtunk számlavezetést devizában. Számlái között rugalmasan állíthatja betéti kártyáját, kihasználva azt, hogy saját devizaszámlájáról költ, és így nem futja az árfolyamkockázatot.

Financial,accounting,investment advisor consulting with her team at office.; Shutterstock ID 464680475; Purchase Order: EMIL; Job: EMIL; Client/Licensee: ; Other:

Erste World MasterCard Gold presztízs betéti kártya

A kiemelt figyelem, az exkluzivitás érzése olyan érték, mely ügyfelünkként mindenhova elkíséri Önt. Bankszámlájához Erste World Mastercard Gold dombornyomott betéti kártya kapcsolható, amely egy világszerte elfogadott, presztízs fizetőeszköz. Emelt szintű utas-, és balesetbiztosítási szolgáltatás is jár hozzá. Ezen túl, betéti kártyájával automatikusan az Erste World Club tagjává válik.

Innovatív digitális megoldások 

A legmodernebb bankolási módszerekre is értékként tekintünk, ezért folyamatosan fejlesztjük internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkat (a továbbiakban: NetBank és/vagy MobilBank és vagy MobilePay), melyekkel Ön a nap 24 órájában gördülékenyen intézheti pénzügyeit. A NetBankon a mindennapi tranzakciókon túl pénzügyeit és hitelkártyáját is menedzselheti. 

American businessman traveling, working in New York. Young blonde, handsome student, wearing blazer, necktie, jeans, crossing legs, reading, working on laptop computer. Wall Street sign on background.; Shutterstock ID 326282810; Purchase Order: -

Platinum Hitelkártya

(THM: 27,1 vagy 31,5%*)

Az Erste Platinum Hitelkártya magas presztízsű fizetőeszköz, melyet Private Banking ügyfeleink számára díjmentesen biztosítunk. Exkluzív kiegészítő szolgáltatásaival világszerte kiemelt figyelemben részesülhet. Úgy alkottuk meg ezt a hitelkártyát, hogy tökéletesen alkalmazkodjon életstílusához és egyedi utazási igényeihez.

Kedvezményes, azonnali áras devizaváltás a NetBankban

Az Erste NetBankban egyszerűen, néhány kattintással kedvezményes, azonnali áras devizaváltásra van lehetősége saját számlái között.

EBH_Mass_NetBank_Online_FX_funkcio_201804_emil_hero_1600x450-v1.jpg

*Erste World státusz esetén: 31,50%

Private Banking státusz esetén: 27,00%

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj és a kártya kibocsátási díj figyelembe vételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.