Erste Multi Advisor Modell

Azoknak, akik a megváltozott helyzetben is érteni akarják a piacokat!

Megváltozott a világ, és ezzel együtt a pénzügyi szektor is. A Multi Advisor Modell egyedi, komplex szolgáltatást nyújt a magyar piacon, egyesíti és elérhetővé teszi a befektetési szakma minden szereplőjének szakértelmét. Közvetlen hozzáférést biztosít ügyfeleinknek kereskedői, elemzői szolgáltatásainkhoz, de akár portfólió-értékelést is igénybe vehetnek.

A régi és az új világ a Private Banking-ben

Az általános Private Banking szolgáltatás keretében az ügyfél kérdéseivel közvetlenül csak a bankárát keresheti, ami megnövekedett kiszolgálási időt eredményez.

 

Általános Private Banking modell

Ezzel szemben a Multi Advisor Modellben az Erste Private Banking egy teljes szakértői csapatot bocsát ügyfelei rendelkezésére. A specialisták bármikor közvetlenül is elérhetőek, így gyorsabban juthat információhoz és segítséghez.

Multi Advisor Modell

Mik az előnyei a Multi Advisor Modellnek?

Privát Bankár

Privát bankára a továbbiakban is professzionális tanácsok és szakértői információk révén biztosít támogatást, kiegészítve a Multi Advisor Modell által biztosított szolgáltatásokkal.

Dedikált tőkepiaci kereskedő

A privát bankára segítségével közvetlenül kapcsolatba léphet az Erste Befektetési Zrt. dedikált tőkepiaci kereskedőjével, akinek részvételével részvény, deviza és egyéb tőkepiaci termékekkel kereskedhet. Ezen kívül igényének megfelelően akár több egyedi taktikai befektetési ötletet is kaphat.

Portfólió-értékelő szolgáltatás*

Portfólió-értékelő szolgáltatásunkkal egy második vagy összegző véleményt biztosítunk és javaslatot adunk befektetési portfóliójukkal kapcsolatban, legyen az az Erste vagy egyéb szolgáltató által kezelt vagyon.

Tőkepiaci elemző*

A tőkepiaci elemzői szolgáltatásunkat, melyben szakértői véleményt kérhetnek ügyfeleink vállalkozásuk értékével kapcsolatban.

*Adott szolgáltatás nyújtása feltételekhez kötött, érdeklődjön Private Bankáránál

Jelen oldalon foglalt tájékoztatás nem teljes körű, célja kizárólag a figyelem felkeltése, illetve az egyes termékfajtákkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos információk megismertetése, ezek alapján az Erste Befektetési Zrt.-vel és az Erste Bank Hungary Zrt.-vel (a továbbiakban együtt: Erste) szemben igény nem érvényesíthető. A változtatás jogát az Erste fenntartja.

A jelen oldal tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag a általános információk megismertetése. A Termékeinkkel kapcsolatos további információkat Üzletszabályzatunk is tartalmazza, amely elérhető az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu). Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében termékeinkkel kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. A befektetési szolgáltatások nyújtója az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.