Az Erste Bank a magyar banki piac legnagyobb szereplőinek egyike az ügyfélszám és a fiókhálózat mérete alapján. Kiemelt ügyfeleinknek szóló, az ügyféligények megértésén és a kiemelkedően magas minőségen alapuló Erste Private Banking szolgáltatásunkhoz kollégáink magas szakértelme mellett az Erste Csoport erős, független és stabil banki háttere nyújt biztonságot. Az Erste Banknál egy olyan egyedülálló divízió jött létre, ami egyesíti a befektetési szakma minden szereplőjének szakértelmét.

„A magyar Erste Bank része vagyunk, de szakmai irányítás az osztrák Private Banking standardjai alapján történik. Open architecture-ben dolgozunk, azaz a legtöbb hazai és nemzetközi versenytársunk befektetési terméke megtalálható a kínálatunkban. Tehát nem a legjobb terméket akarjuk előállítani minden területen, hanem a legjobbakat kiválogatni az elérhető kínálatból.

Az ügyfeleink értenek a vagyon létrehozásához, a mi feladatunk a vagyon megőrzése, gyarapítása, és átörökítése a következő generációknak.

Minden típusú és érdeklődésű ügyfél megtalálja nálunk a számítását, az is, aki szakértő a témában, és az is, aki inkább mindent ránk bízna” – vallja Somlai László, az Erste Private Banking vezetője.