Vagyonkezelés

Vagyonkezelési szolgáltatások teljes spektruma

  • Diszkrecionális Portfólió Menedzsment (DPM)
  • Befektetések kezelése és portfólió tanácsadás
  • Nemzetközi pénzügyi tudással rendelkező szakértői csapat
  • Pénzpiaci információk, elemzések

Ügyfeleink igényeihez igazított, széleskörű privátbanki, vagyonkezelési, pénzügyi tervezési és megvalósítási szolgáltatásokat nyújtunk. Elkötelezettek vagyunk az átláthatóság, a beszámoltathatóság, és az ügyfélkiszolgálás kiváló minősége mellett. 

Előnyök

Diszkrecionális Portfólió Menedzsment (DPM)

A DPM-ben alkalmazott aktív befektetési megközelítést elsősorban azon ügyfeleinknek kínáljuk, akik nem kívánnak napi szinten a befektetéseik kezelésével foglalkozni, ugyanakkor fontos számukra a rugalmasság és az, hogy átláthatóságot biztosítsunk a kockázatok és a költségek terén is.

Befektetések kezelése és portfólió tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatásunk keretében Ön a szakma legkiválóbb szakemberei közül válogathat, akik a pénzügyek és a befektetések minden aspektusáról tájékoztatják Önt. Privát bankára arra koncentrál, hogy Önnel együtt meghatározza az Ön személyes befektetési stratégiáját, és ennek segítségével a jövőben mindig elvárásainak megfelelően járhatunk el.

Mature couple sitting on sofa with financial advisor; Shutterstock ID 145835411; Purchase Order: -

Nemzetközi pénzügyi tudással rendelkező szakértői csapat

Professzionális pénzügyi szakértőink segítségével – akiket elemzői, iparági- és devizaspecialistáink támogatnak a háttérben - feltérképezzük az Ön igényeit és az elvárásainak megfelelő optimális portfóliót alakítunk ki.

Focused mature businessman deep in thought while sitting at a table in an office with colleagues working in the background; Shutterstock ID 522888385; Purchase Order: -

Pénzpiaci információk, elemzések

Heti és havi rendszerességgel megjelentetett privátbanki kiadványainkkal Ön mindig friss befektetési információkat kaphat. Ezen túl változatos témaköröket átfogó elemzéseket is készítünk.

Stock exchange chart,Business analysis diagram.

Vagyonkezelési szolgáltatások teljes spektruma speciális megoldásokkal